Επιστροφές

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Αν για οποιονδήποτε λόγο αλλάξατε γνώμη για κάποιο προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, αρκεί το προϊόν και η αρχική συσκευασία του να είναι σε καλή κατάσταση.

Για να επιστρέψετε δωρεάν το προϊόν, θα πρέπει να αποστείλετε το δέμα με την εταιρεία ACS Courier.

Αφού παραλάβουμε το προϊόν και διαπιστώσουμε την καλή κατάστασή του, θα σας επιστρέψουμε το χρηματικό ποσό που αναλογεί στην αγορά του. Τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής που έχουν ήδη χρεωθεί κατά την αρχική αποστολή της παραγγελίας σας, δεν επιστρέφονται.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι για τα εκπτωτικά προϊόντα δεν δύναται η επιστροφή χρημάτων. Αν δεν επιθυμείτε να κάνετε κάποια αλλαγή, μπορούμε να σας αποστείλουμε ένα πιστωτικό για επόμενες αγορές.

 

ΑΛΛΑΓΕΣ

Έχετε δικαίωμα σε αλλαγή του προϊόντος εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.  Αν η αλλαγή έχει αξία μικρότερη από την αρχική σας παραγγελία, τότε θα σας επιστρέψουμε την διαφορά. Για να προχωρήσουμε σε αλλαγή, πρέπει πρώτα να διαπιστώσουμε την καλή κατάσταση των προϊόντων που επιστρέφετε και να επιβεβαιώσουμε την διαθεσιμότητα των νέων προϊόντων που θέλετε να παραλάβετε.

Τα έξοδα επιστροφής και αποστολής της νέας παραγγελίας επιβαρύνουν εσάς. 

‘Όταν αναλαμβάνετε εσείς την επιστροφή των προϊοντων, συνιστούμε να χρησιμοποιείτε ACS courier καθώς είναι πιο ασφαλής η διαδικασία και δεν φέρουμε ευθύνη αν κάποιο προϊόν χαθεί ή καταστραφεί κατά την μεταφορά.

 

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ Ή ΛΑΘΟΣ προϊόντα

Κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν τα προϊόντα να φτάνουν σε εσάς σε άριστη κατάσταση. Αν παρ’ όλ’ αυτά παραλάβετε κάποιο ελαττωματικό προϊόν ή το προϊόν δεν είναι αυτό που παραγγείλατε, παρακαλούμε να επιστρέψετε το προϊόν στη διεύθυνση Ανδρέου Γεωργίου 22, 54627, Θεσσαλονίκη με ACS courier.

Εμείς θα αναλάβουμε τα έξοδα επιστροφής και θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας εντός 15 ημερών στην πιστωτική σας κάρτα ή σε τραπεζικό λογαριασμό της επιλογής σας, ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής του συγκεκριμένου προϊόντος.

Για να επιστρέψετε δωρεάν το προϊόν, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@funstrike.gr ή στο +30 2310556084.

Για την επιστροφή χρημάτων, θα πρέπει να διαπιστώσουμε το ελάττωμα από πλευράς μας. Σας συνιστούμε να μην χρησιμοποιείτε τα ρούχα αν πρώτα δεν τα ελέγξετε.