Η ιστορία μας

Η εταιρία Fun Strike είναι μια οικογενειακή επιχείρηση. Ιδρύθηκε το 2000 στη  Θεσσαλονίκη. Απο τότε μπήκε δυναμικά στον χώρο της χονδρικής πώλησης του παιδικού αθλητικού ενδύματος. Με συνεχή ενημέρωση για τις τάσεις της μόδας δημιουργόυμε παδικά ρούχα που ανταποκρίνονται τον σύγχρονο σχεδιασμό, διακρίνονται για την ποιότητα τους, την ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων. Η συλλογή μας καλύπτει αγόρια και κορίτσια 3 μηνών έως 14 ετών.

Όραμα

Δημιουργικότητα, ποιότητα, και εξέλιξη είναι οι τρεις λέξεις κλειδιά της εταιρία μας. Κάθε σεζόν στόχος μας είναι να κατασκευάζουμε παιδικά ρούχα τα οποία είναι ελκυστικά, άνετα και ανθεκτικά έχοντας παραλλήλα ανταγωνιστικές τιμές χονδρικής.

Πρώτες Ύλες

To 70% των πρώτων υλών παράγεται στην Ελλάδα. Μόνο το 30% εισάγεται λόγω της έλλειψης παραγωγής στην Ελλάδα. Οι διαδικασίες της πλέξης, της ύφανσης καθώς και της βαφής πραγματοποιούνται σε ελληνικά εργοστάσια. Είναι πιστοποιημέναμε ISO (Internation Organisation for Standardization) , που σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία επιβεβαιώνει την μη χρήση επιβλαβών χημικών.

Οι βαφές είναι ανεξίτηλες και υποβάλλονται σε επιπλέον επεξαργασία προκειμένου να διασφαλιστεί η καλύτερη αντοχή τους στο πλύσιμο. Τα ρούχα διαθέτουν ετικέτα με αναγραφόμενες όλες τις πληροφορίες σχετικά με την σύνθεση, τις οδηγίες πλυσίματος καθώς και την ένδειξη: «Ελληνικής Κατασκευής».

Εμπειρία

Κορυφαίες εταιρίες του χώρου όπως, Miss Grant, Microbe, No 21 Kids, Guy Laroche Kids Greece κ.α μας έχουν εμπιστευτει για την παραγωγή των συλλογών τους. Έχοντας εμπλουτισμένη εμπειρία και πολύχρονη εξειδίκευση στο αντικείμενο, εγγυόμαστε την καλύτερη δυνατή ποιότητα ντυσίματος για κάθε παιδί.

funstrikeΗ Ιστορία Μας